keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Pois loskasta!

Nyt on jo muutama päivä ollut ällöttävän loskasta ja liukasta. Harmaudesta puhumattakaan. Nyt alkaa mieli jo pikku hiljaa olla etelän lämmössä. Parisen kuukautta sitten tilattu matka näyttää tulevan juuri oikeaan aikaan. Tai no, kyllä mä sinne ihan mielelläni lähtisin, olisi täällä millainen talvi tahansa.



Itse ajattelin ensin, ettei tänä vuonna tarvitse mihinkään lämpimään lähteä. Frej kuitenkin halusi ja ymmärrän hyvin, kun hän tekee töitä ja käy koulua. Mukava hänellekin saada vähän muuta mietittävää ja pääsee rentoutumaan (sen minkä sitten tuon taaperon hoitamiselta pystyy, jos pystyy). Meillä on kyllä aina mennyt kaikki reissut Staffanin kanssa todella hyvin ja hän on niin kiltti poika. Nyt on tietysti vähän erilaista, kun hän on ekaa kertaa lentokoneessa ja on määränpää on lämpimämpi mihin on tottunut. Me haluttiin joku tuttu ja turvallinen paikka, joten kohteena on Kanarian Saaret.





Piti hieman jo fiilistellä ja katselin koneella olevia vanhoja matkakuvia, joita tähän muutaman liitin mukaan. Tykätään kummatkin matkustamisesta. Täytyy myöntää, että on se aina kiva, kun on jotain kivaa mitä odottaa. Oli se sitten matka tai jotain muuta kivaa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!