sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Virvon varvon



Virvon varvon vitsasella
koitan koivun oksasella
enkä paljon palkkaa vaadi
enkä velkakirjaa laadi 
vitsa sulle 
palkka mulle


Tänään mulla oli kalenteriin merkitty useampi kiva tapahtuma täällä Turussa. Valitettavasti olivat ainakin osittain samaan aikaan. Lastenkirpputori kuulosti kivalta, mutta en jaksanut lähteä kaupungille keskustaan. Eikä mulla oikeastaan olisi mitään tarvetta uusille tuotteille. Olisi vain tullut tehtyä heräteostoksia. Kirkossa olisi ollut perhekirkko ja sen jälkeen ohjelmaa. Meillä ollaan kuitenkin vietetty palmusunnuntaita ulkoillen. Aurinkokin hieman pilkahteli pilvien välistä ja ilma oli muutekin kiva, joten päätettiin mennä perheen kanssa Turun Kuralan Kylämäkeen. Siellä pääsi tutustumaan vanhan ajan pääsiäiseen. Parilla eurolla olisi päässyt tekemään hienoja koristeluja kananmuniin, mutta päätin sitten jättää sen väliin, kun sinne oli jonoa ja pojalla alkoi olla päiväunien aika. Tällä hetkellä saan olla kotona ihan omassa rauhassa, sillä muut menivät leikkimään Lasten liikunnan ihmemaahan läheiselle koululle. 



Yllä oleva kuva on viime vuodelta. Silloin mentiin kyläilemään, joten hieman maalasin meidän pientä pupujussia. Tänä vuonna ei oltu kyläilemässä, joten ei virvottukaan. Olen nuo vitsat ihan kotiin koristeeksi tehnyt. Osa kyllä viedään pääsiäisen viettoon lähtiessämme isovanhemmille. 




Onkos teillä käyty virpomassa tänään? Mulla oli kyllä varmuudeksi suklaamunia, mutta eipä täällä kaupungissa niin paljon virpojia taida käydä (kuin tuttujen luona). Tosin oltiin muutama tunti pois kotoa niin en tiedä josko joku sillä aikaa on käynyt oven takana. 


1 kommentti:

  1. Me käytiin muutamilla virpomassa ja tytöt tykkäsi :)
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!